Ontmoet de CEO, Win Cramer

Opmerking: dit is de eerste in a reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en krijg een kijkje in de interne werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is om een ​​actieve levensstijl te verbeteren door middel van ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

 

Maak kennis met Win

Als een 15-elektronicaveteraan met een nauwgezet oor voor audio, word ik gepompt om het geweldige JLab-team te leiden. Ik ben gepassioneerd door goed ontworpen audio die iedereen zich kan veroorloven (of zoals mijn advocaat zou zeggen "is voor iedereen toegankelijk.") Het merk JLab is niet alleen mijn "baan", het is mijn leven. Je zult zien dat de vrouw en 10 jaar oud het merk aan hun vrienden pitchen! Ik ben blij met de producten die we hebben, de glimlach die we onze klanten bieden en voor onze toekomst. Dit team is legitiem !!! Ik ben een fervent sportfan, #boomersooner, en na het dragen van het pak op Wall Street, ben ik absoluut een soort t-shirt en korte broek. Hoewel mijn moeder liever een meer professionele kleding zou hebben. 

Mijn favoriete nummers

Ik luister naar allerlei soorten muziek en heb het zeker altijd aan. Of het nu gaat om de geweldige moves naar de rap uit de late jaren 90, chillen naar Pink Floyd of rocken naar Motley Crue, mijn smaak is grenzeloos. Muziek heeft het vermogen om je houding te veranderen en je ertoe aan te zetten dingen te doen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Het is net als steroïden, zonder de bijwerking van acne.

 

 

Top 5 JLab-producten                   

 http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Het beste voor telefoontjes: Al onze microfoonmodellen zijn fantastisch! Dit gezegd hebbende, merk ik dat ik deCORE aan mijn bureau en deMETAL in de auto.

 

  • Het beste onder $ 50: Bedraad EPIC zijn een waanzinnige waarde voor minder dan $ 50. We hebben de limieten van de driveromvang verlegd om het te laten klinken alsof je een volledige over-ear hoofdtelefoon draagt! Als je dit probeert en het haat, moet je ook puppy's haten. Wie heeft er een hekel aan puppy's?

  • Het beste onder $ 20: Omdat ik dol ben op de EPIC bedraad, is een mooie stap voorwaarts in prijs deCORE. Het bevat Cush Fins ™ en heeft grote drivers die het geluid echt helpen schitteren. Voor minder dan $ 20 dollar zijn ze een koopje!

  • Het beste voor reizen:EPIC BT orOmni. Ik gebruik beide vaak tijdens het reizen omdat ik een hekel heb aan draden terwijl ik in het vliegtuig zit of door een luchthaven loop.

 

  • Vrouw's favoriet: De vrouw gebruikt deNEON oordopjes met de extra kleine tips. Ze is zeker onze grootste pleitbezorger! Ik liep laatst op haar af terwijl ik met een groep vrouwen sprak en hoorde haar Apple-oordopjes beschamen en tegen de JLab NEON duwen. Het was op zijn zachtst gezegd een trots moment. En ze is verbluffend. Ik heb geluk gehad.

Volg Win

Wilt u meer zien van onze CEO? Volg hem op Twitter: @wincramer of Instagram @wincramer

#FINDYOURGO