Maak kennis met Terra Teat, Marketing

Opmerking: dit is onderdeel van een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en krijg een kijkje in de interne werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is om een ​​actieve levensstijl te verbeteren door middel van ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Terra (links) op CEWeek in New York met Shannon Simpson (rechts), waarmee hij de Best in Show Award voor de Epic Bluetooth Earbuds in ontvangst nam.

Maak kennis met Terra

Een zelfbenoemde multi-tasker, ik hou van familie, sport en deel uitmaken van #TeamJLab. Na meer dan 10 jaar in marketing voor verschillende sportartikelenbedrijven, heb ik het gevoel dat ik de goede plek heb gevonden bij JLab Audio, waar ik in een geweldige omgeving kan werken, geweldige producten en technologie kan promoten en nog steeds een band heb met een actieve, fitness levensstijl. En ik vind het geweldig om twee geweldige kinderen op te voeden (van 3 en 9 jaar).

Mijn favoriete nummers

Muziek inspireert me om verder te rennen (bedankt RockMyRun). Houdt me gefocust (werk). En creëert een sfeer (manlief zou zeggen dat het altijd verbetering kan gebruiken). Ik luister naar alles en ga bij twijfel naar de hits of het land. Ik ben hlater deze maand een Garth Brooks-concert - en zou elk nummer moeten kennen!

 

  

Top 5 JLab-producten                   

 • Het beste voor hardlopen: ik gebruikdeEPIC Bluetooth met kleine gel tips. Sterker nog, ik heb hier serieus tijd mee doorgebracht en ben niet zachtaardig geweest tijdens het trainen voor mijn eerste halve marathon. Ik ben waarschijnlijk 100 mijl binnen.

Mijn go-tos voor een lange periode. #flatlay #ootd #run gear waardoor ik #runhappy ben.

Een foto geplaatst door Terra Teat (@jlabterra) op

 • Het beste voor op kantoor: I hou van de Flex koptelefoon voor het werk. We werken in een geweldige, open ruimte, dus als ik me moet concentreren en in de zone moet komen, zet ik de Flex-koptelefoon op!

 • Het beste onder $ 20:Het Core oordopjes zijn zo comfortabel en ontworpen voor een iets kleiner oor. Ik gebruik kleine tips en gebruik soms de kleine vin. De waarde is ongelooflijk met Cush Fins. Ik ben enthousiast over een aantal Core-achtige oordopjes die we later dit jaar ook lanceren!

  Core #earbuds roadtrippin '. #headphones #style #comfort #monday #rockitout #jlabaudio #jlab #vliegen

  Een foto geplaatst door Terra Teat (@jlabterra) op

  • Het beste voor thuis: We blazen de Crasher 2.0-luidspreker voor onze barbecues en bijeenkomsten. Het eindigt meestal buiten op het terras.

  • Het beste voor kinderen: Deze vrienden hebben me serieus gered ... als ik mijn 3-jarige mee moet nemen naar een Carlsbad Youth Baseball-bestuursvergadering, sluit ik haar aan op een video om haar bezig te houden. Bedankt JBuddies!

  Volg Terra

  Meer zien van Terra? Volg haar op Twitter: @jlabterra of Instagram @jlabterra

  #RockItOut