Maak kennis met Izzy Cuibus, grafisch ontwerper

Opmerking: dit is een blog, in een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en krijg een kijkje in de interne werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is om een ​​actieve levensstijl te verbeteren door middel van ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Maak kennis met Izzy

Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië, maar verhuisde toen ik jong was naar San Diego en heb sindsdien hier graag gewoond. Ik hou van het buitenleven en ben altijd in voor een avontuur, wandeling of rennen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om rond te hangen met vrienden, naar concerten te gaan, bierpong te spelen, doe-het-zelf-projecten uit te proberen of gewoon thuis te ontspannen met wat tv of muziek. Ik werk graag bij JLab Audio omdat het een leuke, creatieve omgeving is met een toegewijd team dat gelooft in onze producten.

Mijn favoriete audio

Muziek is een enorme bron van inspiratie en release voor mij, en afwisseling is de sleutel! Ik ben een fervent fan van 80, maar luister naar alles van rock, metal, indie en electronic. Ik kan eerlijk zeggen dat ik naar concerten ga.

  

 

Top 5 JLab-producten

  • Het beste voor hardlopen:  Epische Bluetooth-oordopjes. Hoe minder afleiding tijdens het hardlopen, hoe beter. Ik waardeer het gevoel van vrijheid zonder kabels echt, en het geluid is fantastisch.

 http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Het beste om te ontspannen: Omni Bluetooth-koptelefoon voor over het oor. Deze koptelefoon is super comfortabel als je wat tijd nodig hebt, en blokkeert ook goed geluid van buitenaf. Ik heb huisgenoten, dus deze zijn nodig.

  • Beste metgezel: Crasher Bluetooth-luidspreker - Deze schattige kleine luidspreker is perfect voor reizen of activiteiten. Het heeft een batterij die lang meegaat en kan ook worden gebruikt als apparaatlader. Ik neem het kamperen.

JLab Audio Crasher Bluetooth-luidspreker

  • Het beste onder $ 50: Epische premium oordopjes.Ze hebben een premium uitstraling en hebben een zeer comfortabele, veilige pasvorm. Ik gebruik deze thuis.

 

  • Het beste onder $ 20: CORE Custom Fit oordopjes. Op de dagen dat ik mijn Epic Bluetooth's vergeet, gebruik ik mijn Core oordopjes om te sporten. Ze zijn betaalbaar, passen goed en ik ben dol op de kleuren!

Volg Izzy

Meer zien van onze grafisch ontwerper Izzy? Volg haar op Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOut